Am slabit si am invatat sa mananc sanatos

Istoria kilogramelor in plus a inceput dupa varsta de 28 ani (aveam 50 kg), cand am ramas insarcinata şi am inceput sa fiu o pofticioasa, iar la varsta de 39 de ani aveam 72 kg. Am avut multe tentative de a slabi si in trecut. Dar au fost incercari fara un sfat de la cineva… Vezi mai mult „Am slabit si am invatat sa mananc sanatos”

Mona Chinetea
39

O cura de detoxifiere ZenDiet la fiecare 6 luni

La recomandarea unei prietene am apelat cu incredere la Andreea. Am vazut rezultatele care le obtinuse ea si m-am gandit sa ma duc si eu. Cautam stilul de viata sanatos, nu neaparat niste diete „miraculoase”. Am urmat totusi o cura de detoxifiere ZenDiet recomandata de Andreea, si m-am simtit minunat. De atunci am decis sa… Vezi mai mult „O cura de detoxifiere ZenDiet la fiecare 6 luni”

Maria Chestoiu
49

De la 132kg am ajuns la 95kg!

Ma numesc Valentin, am 45 de ani, inaltimea 1,72 m si greutatea de 95 kg. In urma cu un an aveam 132 kg. Mi-am dat seama ca fata de greutatea ideala, in jur de 70 kg, reusisem sa pun pe mine in cativa ani dublu greutatii mele. Viata mea era un sir de frustrari. Nu… Vezi mai mult „De la 132kg am ajuns la 95kg!”

Valentin
45

Regim alimentar pentru o boala hepatica

Acum 2 ani am fost diagnosticata cu o boala hepatica. Medicul de la spital mi-a spus sa merg si la un nutritionist care sa-mi dea un regim alimentar adecvat pentru mine. Am luat legatura cu doamna nutritionist Andreea Coman, care mi-a explicat ce am de facut si ce alimente ar trebui sa mananc si care… Vezi mai mult „Regim alimentar pentru o boala hepatica”

Geta C
38

Dieta personalizata

Cand m-am hotarat sa merg la nutritionist eram terminat fizic. Am 38 de ani, inaltimea doar 1,78 m si aveam 123 kg. Nu puteam sa ma misc in voie, nu puteam urca scarile ( stau la et. 4) si ultimile analize erau praf. Glicemia era peste limita de sus, colesterolul total era 300 iar ficatul era… Vezi mai mult „Dieta personalizata”

Mircea B
38

Te invit sa contribui cu marturia ta si sa ajuti pe altii care vor sa stie cum a fost experienta ta!

Si viitori clienti sau simpli vizitatori, toti vor sa stie parerea ta despre serviciile oferite de nutritionistul Andreea Coman. Ai urmat o dieta? Care? Cum a fost? Poate ai beneficiat de un meniu personalizat! Vrem sa stim cum a fost!

Marcaj pentru campuri obligatoriu de completat

Care este numele tau intreg?
Cati ani ai?
Pe ce adresa de email doresti sa comunicam?
Spune pe scurt motivul tau!
Care este parerea ta pe larg despre aceasta experienta?